Informació General

Imagen de la parte Imagen de la parte

NOSALTRES

Fundada el 2005, Gamelab és una organització sense ànim de lucre dedicada a crear evenetos de qualitat on professionals, investigadors, acadèmics, empresaris i inversors del món de l'entreteniment digital es donen cita per trobar inspiració i compartir projectes i idees.

Els esdeveniments de Gamelab connecten i inspiren la propera generació de creadors digitals perquè donin forma al futur de les experiències i entorns interactius digitals.

Imagen de la parte Imagen de la parte

A la llista dels convidats i ponents que han participat en esdeveniments de Gamelab figuren llegendaris creadors i pioners com Shigeru Miyamoto (Super Mario, Zelda), Hideo Kojima (Metall Gear Solid), Will Wright (The Sims), Peter Molyneux (Black & White, Fable), Mark Cerny (Marble Madness), Tim Schafer (Monkey Island), Cliff Bleszinski (Gears of War), Hironobu Sakaguchi (Final Fantasy), Trip Hawkins (fundador d'Electronic Arts), Jade Raymond (Assassin 's Creieu), Michel Ancel (Rayman), Kazunori Yamauchi (Gran Turisme), Alex Seropian (Halo), Minh Le (Counter Strike), Yu Suzuki (Shenmue), Alex Seropian (Guitar Hero), Kim Swift (Portal), Shuhei Yoshida (president de Sony Worldwide Studios), Al Lowe (Leisure Suits Larry), Siobhan Reddy (Little Big Planet) o Keiji Inafune (Megaman), entre molts altres.

El principal esdeveniment de Gamelab se celebra tots els anys el juny a Barcelona i acull més de mil assistents de més de 500 empreses i organitzacions. El públic és una barreja d'estudiants i acadèmics (25%), professionals tècnics / creatius (20%), fundadors i directius de start-ups (10%), executius de desenvolupament de negoci (15%), periodistes / blocaires (20 %) i altres perfils (10%).

Aproximadament el 20% dels assistents procedeix d'altres països, principalment del Regne Unit, Alemanya, Holanda i els Estats Units, de manera que les sessions es desenvolupen principalment en anglès amb interpretació simultània a l'espanyol en les ponències destacades.

SECCIONS DE L'ESDEVENIMENT

L'esdeveniment s'estructura en 5 seccions diferents ben definides:

Conferència principal

On destacats ponents de tot el món comparteix la seva visió inspiradora sobre el futur de la interactivitat amb el públic general i la premsa.

Ponències de socis

En què socis i patrocinadors organitzen tallers i sessions especialitzades adreçades a la comunitat professional.

Espai de networking

On start-ups, desenvolupadors independents i tota mena de plataformes interactuen i exposen els seus últims productes i serveis.

Premis

On es reconeix la feina dels millors jocs i projectes presentats a Gamelab.

Esdeveniments

On els assistents, patrocinadors i convidats prolonguen el networking després de la feina (sessions de demostració, "happy hours", festes, sopars, etc.).

Per obtenir més informació sobre l'organització, continguts, patrocini i com organitzar un esdeveniment Gamelab a la seva ciutat o país, poseu-vos en contacte amb nosaltres a: info@gamelab.es