Registre

A continuació et mostrem les opcions de passada disponibles que tens a la teva disposició per Gamelab Barcelona. Si us plau selecciona el teu pas i completa el procés de compra a través de la plataforma de XING EVENTS

Quan finalitzis la compra rebràs una factura i un email de confirmació directament de part de XING Events. Si tu tens qualsevol problema, et preguem que et posis en contacte amb el suport tècnic de XING Events. Gamelab no es fa càrrec ni maneja els pagaments i el sistema de factures.

Por favor assegura't que introdueixes correctament totes les dades al formulario de compra de XING Events. Quan compris el teu passi no podrà ser cancel·lat ni transferit a una altra persona.

Les acreditacions que et proporcionen accés a l'esdeveniment poden ser recollides en el punt de registre que trobaràs a la teva disposició en el Barcelo Sants Hotel des del Dimecres 24 de Juny a les 8:00 fins el divendres 26 de juny a les 17: 00. Si us plau, et demanem que portis amb tu algun tipus d'identificació oficial (DNI o passaport) ja que serà requerit per donar-te l'acreditació i accedir a la seu. Si ets estudiant, necessitaràs tenir una identifación que et acrediti com a tal i que acrediti que estàs formant part d'algun tipus de programa acadèmic durant el moment de l'esdeveniment. Si compres una taula Indie o d'Expositor, rebràs un email amb els codis que necessites per registrar gratuïtament a persones (1 registre addicional per als indies i 3 més en el cas d'expositors).