24, 25 i 26 DE JUNY, HOTEL BARCELÓ SANTS

24, 25 i 26 DE JUNY, HOTEL BARCELÓ SANTS

24, 25 i 26 DE JUNY, HOTEL BARCELÓ SANTS

24, 25 i 26 DE JUNY, HOTEL BARCELÓ SANTS

Comparteix idees amb prestigiosos visionaris i pioners del sector

Connecta amb les principals empreses, inversors i mitjans de comunicació internacionals

Coneix a centenars d'equips de desenvolupament amb idees i projectes innovadors

Gaudeix de l'atmosfera creativa de Barcelona, la ciutat europea amb major creixement en el sector

Contingut Destacat

INSPIREM EL FUTUR DEL VIDEOJOC

Gamelab connecta, engrandeix i inspira les noves generacions de creadors digitals i juga un paper actiu en la transferència futura d'experiències interactives.

Testimonials

Gamelab va superar totes les meves expectatives. Els ponents eren impressionants, les xerrades realment inspiradores i el públic molt devot i amable. M'alegro d'haver tingut l'oportunitat d'assistir a aquest esdeveniment de talla mundial.

Jade Raymond

Jade Raymond

Directora general en Ubisoft Toronto

Des que es va traslladar a Barcelona el 2011, el Gamelab s'ha convertit en un esdeveniment molt atractiu per a empreses internacionals, sobretot per a les que aspiren a portar el seu producte a un públic hispanoparlant.

CARSTEN VAN HUSEN

CARSTEN VAN HUSEN

DIRECTOR EXECUTIU / Gameforge

He gaudit molt participant al Gamelab. No només se centra en els videojocs, sinó que aporta una visió circular sobre l'entreteniment digital i convida a apostar per noves oportunitats de negoci en continguts interactius, cosa que no sol donar-se en altres esdeveniments sobre videojocs més convencionals.

IAN LIVINGSTON

IAN LIVINGSTON

President Vitalici de SquareEnix

Gamelab va ser una experiència molt gratificant i inspiradora. Vaig conèixer grans desenvolupadors i futurs desenvolupadors; vaig poder veure fantàstics jocs i assistir a increïbles xerrades. És una forma estupenda de connectar amb l'escena independent local, així com conèixer a celebritats de tot el món. Excel·lent. 'Tornaria sense pensar-hi!

Tim Schafer

Tim Schafer

Fundador en Double Fine

Gamelab és una conferència fantàstica i molt eficient en un entorn que afavoreix la connexió amb desenvolupadors molt interessants amb els que d'una altra manera no hauries ocasió de conversar. Vaig fer molts contactes i vaig tornar a casa amb grans idees.

JESSE SCHELL

JESSE SCHELL

DIRECTOR EXECUTIU SCHELL GAMES / GURU DE L'gamificació

Ver tots testimonials